Skriv under protestlistan mot pandemilagen samt vaccinet!

Vi gör nu en namninsamling för att stoppa att den ”Pandemilag” som Regeringen nu försöker rusa igenom, för det strider mot Svensk Grundlag att så allvarligt frihetsberöva de svenska medborgarna.


https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin


Vi kräver att inga doser av det experimentella Covid-l9 vaccinet ska köpas in förrän alla säkerhetstester och långtidstester gjorts, samt att läkemedelsindustrin ska vara ekonomiskt ansvariga för den vaccinprodukt de säljer. Läkemedelsindustrin ska kunna stämmas och betala skadestånd om deras produkt ger skador, handikapp eller död.


Pandemilagen hotar våra grundläggande fri- och rättigheter, såsom vår mötesfrihet, rörelsefrihet och är ett hot om total nerstängning. Detta går emot den Svenska Grundlagen, och det är inte ok att panikinstifta denna lag. Det gäller speciellt för en virussjukdom som vi och sjukvården nu kan hantera, och som endast bidragit till knappt fem procent av totala dödligheten under 2020. Varför denna plötsliga hets och stress? Läs om Pandemilagen här.


Vi svenskar behöver ingen pandemilag, vi behöver ansvariga politiker som ser till att lyssna på logik, förnuft och sann forskning – inte köpt forskning. Vi behöver folkledare som vågar gå emot de negativa, förlamande rädsloströmmarna i världen, för de leder oss inte åt rätt håll. Vi säger ett kraftfullt NEJ till en Pandemilag.


Läkemedelsindustrin är helt ansvarsbefriade för detta ”Covid-l9 vaccin” – så om du blir långtidssjuk och handikappad, oförmögen att arbeta eller ta hand om dina barn, eller om du dör får du ingen ersättning. 


Nu säger en av ministrarna i Löfvens regering att svenska Staten tar kostnaderna – med det är våra skattepengar! Vi ska både betala för dyrt experimentvaccin och själva stå för kostnaderna om skador uppstår. Detta är helt oacceptabelt.  Läkemedelsindustrin beräknas tjäna över 1000 miljarder dollar globalt för detta – och har själva noll ansvar för sin produkt?! 


FDA redogör för 21 risker inkl dödsfall

Läckta dokument och offentliga diskussioner från FDA (USA läkemedelsverk) avslöjar att FDA vet om att de Covid-l9-vaccin som nu rusas ut på marknaden kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall. (Se bilden) Om inte allmänheten görs medveten om deras verkliga effekter och får ett val, strider det mot att ett medicinskt preparat ska vara “säkert och effektivt” och “nödvändigt” samt den medicinska etiska principen om informerat samtycke.




Ett framhetsat vaccin

I 20 år har industrin försökt få fram vaccin mot SARS men misslyckats. Nu hävdar de att ett ”effektivt vaccin” mot SARS-Cov-19 är framtaget på mindre än ett år. Detta är ett nytt experimentellt RNA-vaccin, baserat på genmodifiering och nanoteknik – och det är medicinsk omoraliskt och oacceptabelt att göra massvaccinering av svenska befolkningen med helt okänt preparat. Vi säger nej till detta.

Det är inte vaccin i dess ursprungliga betydelse – utan en helt nytt experimentellt RNA-vaccin – som ska få våra egna celler att producera Coronaprotein, en främmande substans vars corona spike-antigens är ökända för att framkalla autoimmuna reaktioner. Det är inte ett traditionellt vaccin (försvagad patogen), utan något helt annat. Immunologen Dr Sanna Ehdin kallar detta nya förfarande för ”Genoccin”.


 Inga säkerhetstester i djurstudier

Detta nya genoccin har inte behövt genomgå annars obligatoriska säkerhets- och toxicitetsanalyser samt påverkan på fertilitet i djurstudier. Detta står även tydligt angivet i Pfizers produktblad för Covid-l9 vaccinet. Dessa studier måste göras – alltid. Läkemedelsindustrin har helt sonika fått dispens – så vi vet INGET om säkerheten eller långtidseffekter för detta nya experimentella genoccin som ska injiceras i oss människor. Det innehåller även den starka kemikalien PEG, polyethylen glykol, som tros ligga bakom de livshotande anafylaktiska showerna hos två sjukhusarbetare i England i gångna veckan. Robert F Kennedy varnade FDA för flera månader sedan om riskerna med PEG i något som ska sprutas i blodet (referens).

Detta går emot Nurenberg koden där det tydligt står att djurförsök ska göras innan man påbörjar försök på människor samt att allt onödigt lidande ska undvikas.

Nurnbergkoden anger också att ett medicinsk produkt som inte genomgått alla försök, inkl fas 4 studier, får inte på något sätt påtvingas människor. Det får endast vara frivilligt att ta. Det vill säga det är inte ok med att påstå att människor ska ha ett “Vaccinpass” för att kunna få resa, delta i konserter eller andra arrangemang. Det stämmer inte med våra mänskliga rättigheter enligt Nurnbergkoden.


Långtidsstudier saknas 

Genoccinet har inte heller genomgått långtidsstudier, så vi vet ingenting om dess långtidseffekter på kroppen. Pfizers VD baserar sitt mediauttalande om ”det största medicinska genombrottet på 100 år” på endast 28 dagars studier på ca 40 000 personer, och två injiceringar. Märkligt uttala sig så tvärsäkert baserat på så kort tid, och utan oberoende granskning och upprepning av resultaten. Pfizer har inte gjort säkerhetsstudier och noll kunskap om vad som sker i kroppen efter 3, 6, 12 eller 24 månader. Tvärtom injicerade de även kontrollgruppen efter avslutat försök, så det går inte att få några långtidsresultat av den studien.

Snarare uttrycker många världsledande experter, läkare och forskar nu att vaccinationerna kan leda till sterilitet och att så många som en av tio personer får så allvarliga biverkningar att de dör. Tio procents dödsfall! Dessa effekter kan ofta inte ses förrän efter minst 24 månader. Som immunolog kan jag dra slutsatsen att detta nya RNA-vaccin riskerar att på sikt skapa immunkollaps och svåra autoimmuna reaktioner, och när ditt egna immunförsvar vänder sig mot din kropp kan man dö väldigt fort.

Hur kan vår regering släppa lös ett sådant genoccin utan att kräva säkerhetstester och långtidsstudier?!


Covid-l9-pandemin har klingat av

Det är liksom ingen brådska längre heller. Statistiken på antal döda pekar på rekordlågt antal döda under 2020, jämför med de föregående åren på 2000-talet. Det är lite märkligt om utifall vi nu hade en livshotande pandemi i full sving… Räknar man på siffrorna så dog inte ens fem procent av antalet avlidna i Sverige under 2020 med Covid-19! 


Det finns ingen pandemi längre. WHO tog bort “pandemi” för flera månader sedan och kallar det “globalt utbrott av Covid-l9”. Men stormedia forsätter att blåsa upp faran, rädslan och paniksifforna. Men det är konstruerat, för överlevnaden i SARS-Cov-l9 är minst 99 procent över hela världen. Nu vet vi mer än i våras, och sjuktiden på IVA är halverad. Ingen behöver dö – även för att vi vet att exempelvis höga doser Vitamin D, C och zink motverkar risk bli sjuk och snabbar på läkningen. Det finns mycket vi kan göra – och att fortsätta piska på rädsla är inte lösningen.

Räknar man på dödlighet per dag under puckeln med överdödlighet i mars, så motsvarar det 14 fler döda personer per dag. Detta följdes sedan av underdödlighet från juni till mitten av oktober. Siffrorna för Covid-l9 har förvanskats i stormedia och är felrapporterade – detta är INTE längre en pandemi.


PCR-testerna inte för diagnos

PCR-test för diagnos av Covid-l9 är inte tillförlitliga, för det blir 80-90 procent falskt positiva. Kör labbet över 37 cykler PCR-cykler (WHOs rekommendation är att köra 45 cykler) så plockas en positiv indikation upp – fast inget finns i provet. Det finns NOLL korrelation mellan positivt PCR och förekomst av aktivt virus, virilitetsnivån etc. samt risk att utveckla influensan. Tyvärr har detta PCR-test bidragit till att skapa fantasisiffror som underblåser en ”pandemi”, och samtidigt urholkar det folkets förtroendet för sjukvården.


Satsa resurserna konstruktivt

Pengarna ska istället läggas på att ge snabba insatser och isolering till de som blir sjuka, särskilt i riskgrupper. Sjukvården kan snabbt vända även en allvarlig infektion idag med den kunskap och forskning som finns.


Stärk svenska folkhälsan – stimulera immunförsvaret

Våra svenska skattepengar ska läggas på att stärka folkhälsan och höja immunförsvaret genom att inspirera och undervisa i hälsofrämjande livsstil. Det ska delas ut gratis kosttillskott i immunstärkande medel (se tidigare debattartikel). Detta kommer kosta en bråkdel av alla miljarderna som nuvarande regering vill lägga på ett helt oprövat och potentiellt mycket farligt experimentvaccin, genoccinet. 


Häv alla restriktioner

Det pekar tydligt på färre antal avlidna i år än tidigare år på 2000-talet. Pandemin har ebbat ut, och samtliga av de nuvarande restriktionerna i samhället ska hävas. Det finns ingen som helst motivering att strypa flödet med arbete och pengar i vårt samhälle med en Covid-infektion som är hanterbar och har över 99 procent överlevnad. Det har redan skapat en mängd konkurser och arbetslöshet hos små och mellanföretagare, och det är helt oacceptabelt att en Socialdemokratisk regering fortsätter på denna linjen. Såvida de inte vill skada det egna landet stort.

Stryps flödet av arbete och pengar är det samma som att strypa flödet i en arm med ett starkt åtdraget gummirep, du får inflammation och celldöd, nekros. Armen kommer att självdö och behöva amputeras. Är det detta vi vill ha? Nej, det är dags att gå tillbaka till ett normalt fungerande samhälle med en gång.

  • FAKTA: Totalt antal avlidna i Sverige 2020 den 4 december är 87 169 personer.Avlidna med Cov*d-19  den 9 mars–29 november var 6 681 personer, tar man bort de 2 800 inom äldrevården som fick självdö endast med smärtstillande morfin är det 3881 personer. Det innebär att inte ens fem procent av antalet avlidna i Sverige under 2020 dog med Cov*d-19!

Bakom uppropet står: 

  • Dr Sanna Ehdin, PhD, immunolog, författare och Folkhälsoupplysare
  • Maneka Helleberg, Ordförande World Freedom Alliance, Ordförande Peoples Court, Core member New Earth Project, Initiativtagare till Frihet Sverige
  • Dr Henning Witte, Dr i Juridik
  • Björn Hammarskjöld, Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
  • Mehdi Nodehi – Biokemist (M.Sc.), fd. produktchef för vaccin adjuvans på Isconova, f.d marknadsanalytiker  och konsult på GE healthcare lifesciences.
  • Lisa Palmlöf, Läkare
  • Jan Oleby, Leg Läkare och företrädare för komplementärmedicin
  • Tatjana Persson, Leg. Läkare
  • Ralph Jarl, Tandläkare
  • Annika Nyberg – Jurist
  • Mikael Nordfors – läkare
  • Marianne Liljeholt – Sjuksköterska
  • Ingemar Ljungqvist, Dr Sc
  • Bertil Wosk, Näringsterapeut
  • Monica Lindgren, reg. Naturläkare (SNLF)
  • Ulf Beijerstrand, musiker

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rädda 5 miljoner liv per år – bryt stillasittandet!

Vittnesmål från en bekymrad medborgare

Dr Sanna Ehdin: Ge barnen gratis vitaminer!