Skriv under för att stoppa Pandemilagen och riskabelt Covid-l9 vaccin!


 https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin


Vi gör nu en namninsamling för att vi i Svenska folket kräver:


Stoppa den ”pandemilag” som regeringen nu försöker rusa igenom, för den strider mot svensk grundlag genom att så allvarligt frihetsberöva sveriges befolkning. Den hotar våra grundläggande fri och rättigheter som mötesfrihet, rörelsefrihet och yttrandefrihet och är ett hot om total nedstängning – och allt ska bestämmas av en regering som inte kan hållas ansvarig för sina beslut.
  • Regeringens förslag till pandemilagen vilar inte på vetenskaplig grund. Den statistik som visar smittotalen, alltså att smittan nu ökar drastiskt, har sin grund i att myndigheterna valt att använda och hålla fast vid PCR-tekniken för fastställande av smitta/infektion. PCR-tekniken har aldrig varit avsedd att användas för detta endamål och resultatet av felanvändningen är att väldigt många positiva testsvar är felaktiga. Så, ju mer man testar desto fler positiva testsvar blir det. (Ass Prof Björn Hammarskjöld skrev till regeringen om detta, läs intervjuan.)

  • Det finns heller ingen forskning som talar för att de föreslagna allvarliga restriktionerna på våra mänskliga friheter har någon inverkan på smittspridningen. Det ansvarsfulla vore istället att snabbt bygga ut vårdkapaciteten så att vi kan ge adekvat vård till de som blir svårt sjuka. Då kan vi låta smittan löpa och snart uppnå flockimmuniteten, som ju var den ursprungliga planen.
  • INGA doser av det experimentella Covid-l9 vaccinet ska köpas in förrän alla säkerhetstester och långtidstester har gjorts. 

  • Det finns inga säkerhetsdata på detta nya mRNA-vaccin, baserat på genteknologi och nanoteknologi. Det finns endast 28 dagars studie, vilket  är medicinskt oacceptabelt för en produkt som kostar miljarder att köpa in. t samtycke. 

  • Läckta dokument från FDA (USA läkemedelsverk) avslöjar att FDA vet om att de Covid-19-vaccin som nu rusas ut på marknaden kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall.  Länk här. Alla forskningsdata pekar på hög risk för autoimmuna sjukdomar, och experter varnar för detta, infertilitet, cancer och även död. Men det kan ta upp till två år att slå igenom. (First Glimpse at Pfizer COVID Vaccine Safety and Efficacy Data from the UK



Människor har rätt att välja informerat samtycke, men detta är inte möjligt här eftersom vi svenskar inte är nformerade. Det är en persons rätt att få fullständig information om vilken typ av vaccin detta är, och vilka är riskerna och biverkningarna. 


Nürnbergkoden säger också att en medicinsk produkt som inte har genomgått alla försök, inklusive fas 4-studier som saknas för Covid-l9 vaccinet, får inte åläggas människor på något sätt. Det kan endast vara frivilligt att ta.


Att läkemedelsindustrin ska vara ekonomiskt ansvariga för den vaccinprodukt de säljer. Nu har de NOLL ansvar. De ska kunna stämmas och betala ut skadestånd om deras produkt ger skador, handikapp eller död. 


De sjuka i Covid-l9 ska få adekvat hjälp både akut och för rehabilitering, och Staten/Regeringen behöver anställa mer sjukvårdspersonal och även satsa på de Friskmedel som nu visats ge både snabbare läkning och förebygga Covid-l9, såsom D-vitamin. 


Coronaprotein är ökänt för att sätta igång autoimmuna reaktioner, vilket de långtidssjuka i Covid ska få hjälp med för snabbare rehab. Samt det visar på den ENORMA risken men ett Covid-l9 vaccin där våra egna celler ska producera detta kraftigt immunretande Coronaprotein! Stor varning från de som skrivit under detta upprop. (ref till artikeln nedan)


Snarast möjligt: att Sverige öppnar upp igen, får igång flödet i samhället – för att vi kan hantera situation. 


Denna nerstängning drabbar små- och mellanföretagare hårt, och det är oacceptabelt. Vi behöver få igång arbeten så att vi får in skattepengar till att rusta upp den sjukvård som nedmonterats de senaste tio åren. Vi behöver ha socialt liv igen för alla som är friska, och isolera och hjälpa de som är sjuka. Det finns idag ingen orsak att stanna allt!


Att stormedia upphör att skrämma upp folk och varje dag mata rädsla, dödsångest och blåsa upp allt ur proportion.


Vi kan hantera detta och rädslor, ekonomisk osäkerhet och arbetslöshet är oerhört mycker mer skadande för samhället än Covid-l9. 


Nu behöver vi en stark och kunnig ledning som visar vägen tillbaka till ett fungerande sammhälle med flöde och funktion. 

Positivt: är att WHO sedan flera månader inte längre kallar Covid-l9 för Pandemi utan ett "utbrott av Covid-l9", och det är medicinsk hanterbart med all ny kunskap. 


Data från SCB visar att Covid-l9 varit med i 5 procent av alla dödsfall i år, inte mer. 


Det är inte förhöjd total dödligehet 2020 jämfört med föregående tio år.


Dr Sanna Ehdin, PhD, immunolog, författare och Folkhälsoupplysare
Maneka Helleberg, Ordförande World Freedom Alliance, Ordförande Peoples Court, Core member New Earth Project, Initiativtagare till Frihet Sverige
Ralf Sundberg, Med Dr, kirurg 
Dr Henning Witte, Dr i Juridik
Björn Hammarskjöld, Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
Mehdi Nodehi - Biokemist (M.Sc.), fd. produktchef för vaccin adjuvans på Isconova, f.d marknadsanalytiker  och konsult på GE healthcare lifesciences.
Lisa Palmlöf, Läkare
Jan Oleby, Leg Läkare och företrädare för komplementärmedicin
Tatjana Persson, Leg. Läkare
Ralph Jarl, Tandläkare
Annika Nyberg - Jurist
Mikael Nordfors - läkare
Marianne Liljeholt - Sjuksköterska
Ingemar Ljungqvist, Dr Sc
Bertil Wosk, Näringsterapeut
Monica Lindgren, reg. Naturläkare (SNLF)
Ulf Beijerstrand, musiker
Sara Boo, sekreterare i National Health Federation Sweden, styrelseledamot i NHF, chefredaktör för tidningen Hälsofrihet
Michael Zazzio, medicinsk forskare, domare i den internationella domstolen Common and Natural Law Tribunal for Public Health and Justice
Anneli Påmark, Carl Österberg. Författare, civilingenjörer, kemiteknik, teknisk fysik/medicinsk teknik.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rädda 5 miljoner liv per år – bryt stillasittandet!

Vittnesmål från en bekymrad medborgare

Dr Sanna Ehdin: Ge barnen gratis vitaminer!